Dig It! zit om de hoek van Notorious Clothing (retro fashion for modern diva’s), Plato (nog meer vinyl),  InkSociety (fine art & awesome tattoos), The Village (koffie), Café Marktzicht (bier en blokjes kaas), Saigon (goed Vietnamees voedsel), Revenge (van alles om jezelf of je omgeving op te leuken), en de Utrechtse Kinderboekwinkel.

Op zaterdag is altijd de lapjesmarkt op de Breedstraat (1 minuut lopen), de bloemetjesmarkt op het Janskerkhof (5 minuten lopen) en natuurlijk de algemene warenmarkt op het Vredenburg (ook 5 minuten).

Iets verderop, aan de Lange Jufferstraat, zit onze favoriete kroeg Café De Stad. De andere kant op, aan de Oudegracht, vind je de Broodjeswinkel en Kafé België, en als je er helemaal een dagje van maakt, kijk dan gelijk ook even wat er te doen is bij dB’s (concerten & bier) en Brouwerij Maximus (bier & pubquiz).

Blijf je liever in de buurt: tegenover ons zit een kapsalon en je kunt in onze straat vintage shoppen, lunchen, een atelier bezoeken en, als dat je ding is, shotjes achterover slaan.

Eens in de zoveel tijd hebben we een instore optreden of iets anders leuks. We houden je op de hoogte via onze Facebook en Instagram.

Tags: